Ingyenes kiszállítás: Magyarországon 30.000 Ft-tól
Professzionális termékek
Kiszállítás 2-4 munkanapon belül
Folyamatos akciók

Szállítási feltételek

SZÁLLÍTÁS FUTÁRSZOLGÁLATTAL

Az Ön által kiválasztott és megrendelt árut visszaigazolásunkat követően 2-3 munkanapon belül futárszolgálat szállítja ki Önnek. A szállítás munkanapokon 8-16 óra közötti intervallumban történik. A szállítás díja bármely magyarországi település esetében egységesen bruttó 2600,- Ft. A szállítás pontos napjáról a futárszolgálat Önt e-mailben értesíti.

Ha a futár nem talál senkit a megadott címen, értesítést hagy, Ön pedig az ott megadott telefonszámon érdeklődhet a diszpécsertől a csomagról. A futár a rákövetkező napon újra megkísérli a kiszállítást. Ha másodszorra is sikertelen a kiszállítás, akkor az árut a futárszolgálat visszahozza telephelyünkre, és a megrendelését töröljük. A rendelés során a Megjegyzés rovatba célszerű beírni minden olyan információt, ami a szállításnál fontos lehet. Például, hogy ki veszi át az árut, mindenképpen adja meg az illető személy nevét és elérhetőségét. Nehezen megtalálható cím esetén érdemes pontosan megadni az emelet- és ajtószámot, illetve rövid útbaigazítást adni, amely alapján a futár könnyebben odatalál.

SZEMÉLYES ÁTVÉTEL :

Az Ön által kiválasztott és megrendelt árut visszaigazolásunkat követően személyesen a következő címen lehet átvenni :

1097 Budapest, Gubacsi út 30.  A épület I. emelet

Munkanapokon:    H-Cs : 9-16 óráig,  P: 9-14 óráig.

Ilyenkor természetesen szállítási és utánvét kezelési költséget nem számítunk fel.

FIZETÉSI MÓDOK

  • Készpénz : A számla ellenértékét az áru átvételekor a futárnak kell kifizetni készpénzben. A szállítási díjat is tartalmazó számlát a csomagban találja meg.
  • Banki előreutalás : Banki utalás esetén pénzkezelési költséget nem számolunk föl.
  • Online fizetés bankkártyával : későbbiekben elérhető lesz az interneten keresztül történő fizetés

Amennyiben a rendelés során fizetési módként banki előreutalást választott, kérjük, szíveskedjék visszaigazolásunk megérkezése után a megrendelés teljes végösszegét (a szállítási díjjal együtt) bankszámlánkra átutalni: 

Color-Hair Kft.

OTP Bank  11711041-29921661

Fontos:  A megjegyzés rovatban kérjük, tüntesse föl megrendelésének a számát, melyet a visszaigazoló e-mailben kapott.  Az összeg beérkezése után az árut 2 munkanapon belül házhoz szállítjuk.